“Restraints are up” Ryu Hyun-jins datarehabilitering er i rute… Forventningene i Toronto vokser

Toronto har 36-29 (.554) per 10. juni, noe som holder til en fjerdeplass i American League East. Til tross for den bratte oppgangen i juni har de slitt mot noen av de beste lagene i baseball siden begynnelsen av mai.

De har ikke en lang tapsserie, men de har heller ikke en lang seiersrekke. Laget har rett og slett ikke samholdet til å opprettholde en seiersrekke. Slaget har gått opp og ned, men startkastingen, som er avgjørende for en lang seiersrekke, har vært ujevn. Med unntak av esset Kevin Gausman har det gått opp og ned fra kamp til kamp.스포츠토토

Mens Gausman og Chris Bassitt har vært solide, og Jose Berrios har våknet til liv den siste tiden, har Alec Manoa, som var forventet å være lagets ess, slitt og ble sendt ned til juniorlaget for å gjøre justeringer. Etter å ha kastet på høyden av sine evner i fjor, og endte på tredjeplass i American League Cy Young Award-avstemningen, har Manoa slitt voldsomt denne sesongen, med 1-7 med en ERA på 6,36 på 13 kamper.

Manoa forventes å reise seg etter at han bokstavelig talt har funnet kastebalansen. Hvor lang tid det vil ta er foreløpig uvisst. Selv om dette er deprimerende nyheter for Toronto, er det noen gode nyheter. Ryu Hyun-jin (36) og Chad Green (32), som begge gjennomgikk en Tommy John-operasjon for å reparere leddbåndene i albuen, gjør gode fremskritt i rehabiliteringen. Green ligger litt foran Ryu, men Ryu er også i rute med sitt program.

Ryu, som nylig sluttet seg til laget da de reiste til Tampa Bay (FL), har fortsatt sitt bullpening-program. Torontos manager John Schneider kommenterte at Ryu “så bra ut” etter sin bullpening, og han har fortsatt å forbedre seg siden da.

Ifølge Ryus representanter er han i god form. Vanligvis kommer kastere til vårtreningen etter et år med individuell trening, og begynner deretter å kaste i bullpennen og i kamper. Ryus nåværende form er omtrent så god som den kan bli under vårtreningen. “Hastigheten min har økt mye”, sier han.

Han øker gradvis intensiteten i kastene sine, og den lange bullpeningfasen nærmer seg slutten. I midten av juni vil de planlagte kastene være over. Hvis alt går bra, er det tid for live pitching. Mens bullpen pitching er et samspill mellom pitcher og catcher, starter live pitching med en slagmann i røren. Det er en ny følelse for spillerne.

Det blir tre live pitches med en hviledag i mellom. Så, i juli, begynner klokken å tikke for en rehabiliteringsstart i juniorligaen og, som Ryu sier, en retur til hovedserien etter All-Star-pausen. Det er svært sjelden at en rehabilitering varer mer enn ett år, og det ser stadig mer sannsynlig ut at Ryu blir et av disse sjeldne tilfellene.

Ryu har slitt med smerter i albuen de siste dagene. Han husker at han alltid bekymrer seg kvelden før en kamp: “Jeg vil ikke at det skal gjøre vondt når jeg går ut på banen…” Til tross for dette var han finalist til Cy Young Award for andre år på rad, noe som sier mye om prestasjonsnivået hans. Han har kanskje lagt et år til alderen under rehabiliteringen, men det er verdt det når man tenker på friheten han får med en smertefri albue.

Toronto bør være glade for at han er tilbake. Han er en kvalitetskaster når han er frisk, og det frigjør en plass i startrotasjonen for en som sliter. Mangelen på venstrehendte i rotasjonen er en annen grunn til å glede seg over Ryus tilbakekomst. Manager John Schneider har uttalt at han vil bruke Ryu som starter når han kommer tilbake, så det er sannsynlig at Ryu vil prøve å få så mange kast som mulig før han vender tilbake til eliteserien.

You might also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *