“Lojalisten” Joo Gin-wan “Hansolemicon er som en familie for meg, jeg løper til deg når som helst.”

“Når Hansolemicon kaller, kommer jeg. Hansolemicon er som en evig familie for meg.”

Joo Gin-wan ble født i Hongkong og naturalisert i Sør-Korea, og ble draftet av Hyundai Mobis etter å ha fullført studiene ved Myungji-universitetet. Han ble draftet som nummer 10 i fjerde runde og fikk stor applaus på draften, og han gråt da han takket Hyundai Mobis for at de valgte ham.토토사이트

Til tross for den vanskelige inngangen til proffenes rekker ble Joos proffkarriere ikke lang. Etter å ha byttet lag til KCC og DB la han opp i 2019. Etter at han pensjonerte seg, ble han med i Hansolemicon, der han spilte 3×3, forberedte seg på å starte egen virksomhet og nylig flyttet til Hongkong for å leve et nytt liv.

Han har forblitt lojal mot Hansolemicon og deltok i andre runde av 2023 KXO 3×3 Seoul Tour og KXO League i Namyangju Sports Round den 10. oktober.

I det siste har Hansolemicon lidd under spillermangel. Lee Seung-jun bor i Romania på grunn av personlige forpliktelser, og laget var på nippet til å trekke seg fra turneringen da eksisterende spillere som Seo Moon-se-chan og Kim Dong-woo ikke kunne delta.

Hansolemicon klarte å få med seg den utenlandske spilleren Robert Pollard. Da det bare var tre spillere igjen til turneringen, ringte Hansolemicon til Zhu Kin-wan fra Hongkong.

Zhu Gin-wan, som bor i Hongkong på grunn av forretningene sine, reiste nylig til Korea på Hansolemicons forespørsel.

“Etter at jeg la opp som proff, oppmuntret (Lee) Seung-jun meg til å bli med i Hansolemicon, og jeg har hatt det kjempegøy med lagkameratene mine”, sier Joo, som spilte i andre runde av KXO League for å vise sin lojalitet til Hansolemicon, som han ikke ser like ofte som før. Laget er som en familie for meg”, sier han og uttrykker sin kjærlighet til Hansol Remicon.

“Jeg visste at laget var i en vanskelig situasjon for tiden. “Jeg visste at laget var i en vanskelig situasjon for tiden, både når det gjelder karakterer og medlemmer, men det er menneskelig. Jeg tror det er gode og dårlige tider, og jeg tror vi kan overvinne dem”, sier han og legger til: “Da laget spurte meg om å komme til Korea, sa jeg ja. Personlig elsker jeg fortsatt basketball, og jeg er takknemlig for at de ga meg muligheten til å spille i KXO League, så jeg kom til Korea i januar”, sier han og legger til at han bestemte seg for å flytte til Korea fordi han ikke kunne stå og se på Hansolemicons krise.

Med Joo på laget sammen med Kim Chul og Lee Ji-joon deltok Hansolemicon i den andre runden av KXO League og spilte sin første kvalifiseringskamp mot Hallul E&C, et lag som har vært på rask fremmarsj den siste tiden. Resultatet ble et 15-21-tap.

“Det er skuffende, men vi har fortsatt en sjanse. Vi kommer til å vinne neste kamp, sier han.

“For meg er Hansolemicon et lag jeg aldri kommer til å glemme. “Hver gang jeg kommer til Korea, tilbringer jeg tid sammen med Hansolemicons administrerende direktør Kim Jung-wook. Den kjærligheten han legger i teamet vårt, er uten sidestykke. Derfor elsker jeg Hansolemicon enda mer. Hvis broren til Seung-jun snart kommer tilbake og de andre spillerne kommer seg, tror jeg definitivt at vi kan gjenvinne vårt tidligere rykte. Inntil da vil jeg alltid komme til Korea fra Hongkong når laget kaller på meg”, sier han og uttrykker sin kjærlighet til Hansolemicon-sjef Kim Jung-wook og lagkameratene.

You might also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *